Meniu

Retragere din contract

Dreptul de retragere din contract 

Consumatorul se va putea retrage din contract, respectiv va putea returna un produs sau renunta la un serviciu, in termen de 14 zile calendaristice de la semnarea acestuia, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. 

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau renuntare la un serviciu expira in termen de 14 zile de la ziua in care consumatorul intra in posesia fizica a produsului comandat. 

Pentru retragerea din contract iti punem la dispozitie urmatoarele metode: 

  1. prin intermediul website-ului, sectiunea Informatii Retur ; 
  1. poti printa si completa urmatorul document: (link formular PDF de retragere); formularul il puteti scana si trimite la adresa de e-mail office@rofss.ro

Iti recomandam sa incluzi numarul comenzii sau numarul facturii, precum si numarul contului bancar (precizand si numele titularului) catre care urmeaza sa se efectueze rambursarea. Conform legii, este nevoie de o declaratie clara a retragerii tale din contractul de achizitie in cauza. 

Efecte ale retragerii din contract 

In urma retragerii din contract, iti vom rambursa totalul platilor efectuate, fara a depasi data scadenta si, in orice caz, nu mai tarziu de 30 zile calendaristice de la data in care am fost informati asupra deciziei de a te retrage din contract. Rambursarea se va realiza prin intermediul transferului bancar. 

Ne rezervam dreptul de a amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii. 

Costurile directe legate de returnarea produselor vor fi suportate de catre cumparator. 

In plus, consumatorul este responsabil si de costurile suplimentare pe care le implica un alt tip de livrare decat cea folosita de https://rofss.ro/

In ceea ce priveste transferul riscurilor, consumatorul preia riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor cand a dobandit posesia fizica a acestora. In mod exceptional, riscurile sunt transferate consumatorului la momentul livrarii produselor catre transportatorul ales de acesta.